Melyik infraszauna a jobb?

infraszauna

Szerencsés korban élünk, hiszen a piac bővelkedik az árukínálatban, így mindenki megtalálja az igényeit leginkább kielégítő darabokat bármilyen árucikkről legyen is szó. Ez alól természetesen az infraszauna sem kivétel.

Most tekintsünk el attól, hogy rengetegféle méretben, színben, anyagból elérhető a termék és foglalkozzunk csak a működésével! Ehhez pedig meg kell vizsgálnunk a címben is feltett kérdést, hogy a karbon sugárzós vagy a full spektrumú lámpával felszerelt a jobb.

Az elsőként említett típus, a felmelegedést követően elkezdi szórni az IR-C és IR-B típusú sugarakat. A másik típusú infraszauna pedig a bekapcsolás pillanatát követően az infravörös fény teljes spektrumát lefedő fénycső, azaz IR-A, IR-B és IR-C típusú sugarakkal kényezteti a bőrünket.

Amennyiben szeretné teljes mértékben megérteni, hogy a szervezetünk miként hasznosítja a fent említett sugarakat az infraszauna használata alatt, akkor a fenti linken ezt megteheti. Ezek után pedig mindenki el tudja dönteni, hogy számára melyik a jobb.

Címkék:  ,