Hova érdemes teljes körű szemészeti vizsgálatra menni Budapesten?

szemészet

Az általános szemészeti szűrővizsgálatokat bizonyos időközönként mindenkinek ajánlott elvégeztetni, mivel az időben felismert krónikus betegségek és szemészeti rendellenességek jobb eredményekkel gyógyíthatók. Szerencsére több olyan szemészet van Budapesten, ahová érdemes bejelentkezni (06 1 240 6334. 1126 Tartsay Vilmos u. 14.).

40 éves kor alatt kétévente, 40 éves kor felett évente ajánlják a szemész szakorvosok a rendszeres szűrővizsgálatokat, amiket lehetőség van korszerű szemészeti klinikákon is igényelni. A kiváló szemész szakemberekkel rendelkező, korszerűen felszerelt klinikákon a szűrővizsgálatokon kívül, másfajta vizsgálatokat, kezeléseket is el lehet végeztetni, például a szürkehályog vagy zöldhályog kezelésre, látásjavító lézeres szemműtétekre, szemhéjkorrekciós műtétekre vagy akár könnyezés miatti beavatkozásokra is van mód.

Sok szemklinikán gyermekszemészet várja a 18 éven aluliakat. Ezeket a szolgáltatásokat megtalálhatjuk a Budai Szemészeti Klinika magánrendelőjében is, ahol ezeken kívül éjszakai kontaktlencse készíttetésére is van lehetőség. A számos referenciával és sokéves tapasztalattal rendelkező szemész szakorvosok minden páciensnek a legmegfelelőbb megoldást keresik meg.

A legújabb eljárások alkalmazásával lehetőség van a legkorszerűbb lézeres szemműtétek elvégzésére is, amellyel a műtét utáni gyógyulás rendkívül lerövidül, továbbá maga a beavatkozás nem okoz fájdalmat, kellemetlenséget. A lézeres szemműtétekre 5 éves újrakezelési garanciát adnak a magánrendelőben.

A Budai Szemészeti Klinikán a külföldről vagy vidékről érkező pácienseknek kedvezményes szállásfoglalással nyújtanak lehetőséget a kezelések vagy a műtétek elvégzését követően a lábadozásra. Aki tehát szeretné egy igényes, professzionálisan felszerelt klinikán, szakorvosokkal elvégeztetni a szükséges szemészeti szűrővizsgálatokat vagy beavatkozásokat, a Budai Szemészeti Klinika elérhetőségein, egy előzetes időpont egyeztetést követően megteheti.

Címkék: