Évek óta bizonyítja hatékonyságát az öntöttvas kettlebell

öntöttvas kettlebell

A gömbsúlyzó nagyra értékelt kellék a testmozgás szerelmesei körében. Az öntöttvas kettlebell egyszerre több izmot aktivál, ami növeli az edzés hatékonyságát és gyorsabb, illetve jobb eredményeket tesz lehetővé, mint a klasszikus erőnléti edzés. Rövid időn belül észre fogod venni az erő, a mozgástartomány és a test általános állapotának javulását.

Ez azt jelenti, hogy több ismétlést tudsz végrehajtani egyidejűleg és hosszabb edzéseket tudsz végezni. Az öntöttvas kettlebell már évezredek óta létezik. A vele való gyakorlás nem hóbort, hanem bizonyítottan javítja az alakot és növeli a test hatékonyságát. Néhány évszázaddal ezelőtt, a gömbsúlyzókat a vásárokon erőfitogtatásra használták, később az orosz katonák kiképzésének kötelező eleme lett.

Manapság sok sportoló használja, mert egyszerre több izmot vesz igénybe, a mélyizmok munkáját is beleértve. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan megszabadulj a gyengeségektől és növeld a tested állóképességét. Ha még csak most kezded a használatát, könnyebb öntöttvas kettlebellt válassz, hogy ne kockáztasd a sérülést!