A necc harisnya kifejezetten trendi

necc harisnya

A kiegészítőt eltérő mintázatú hálóból készítik, ami lehet kör alakú, nyolc- vagy hatszögű. A necc harisnya a kialakításától függően fellelhető finoman elegáns, illetve merészen csábító formában. Meg kell említeni, hogy a nagyobb minták a karcsúbb hölgyek esetében kiemelik a lábakat.

A teltebb alakkal rendelkezők inkább a kisebb, vagyis a micro szövésű darabok közül válasszanak. A tavaszi, a nyári és az őszi időszakra érdemes beszerezni néhányat. Nagyon jól mutat nyitott és zárt cipővel. A necc harisnya szinte minden árnyalatban fellelhető az üzletekben. A klasszikus fekete soha nem megy ki a divatból, ami egyáltalán nem véletlen. Amellett, hogy karcsúsít, minden öltözettel összekombinálható. Egy rövidebb szoknya vagy nadrág alatt viselve kihangsúlyozza a lábak vonalait.

Általában a fiatal korosztály körében hódít, hiszen a szexi darabok között emlegetik. A flitteres és csillogós necc harisnya különleges alkalmakon kap fontos szerepet. Ha még nincs a készletében, akkor itt az ideje, hogy mihamarabb lecsapjon rá és elkápráztassa a párját!

Címkék: