A gyerek bicikli nagy kedvenc

Gyerek bicikli

A kerékpár a gyermek- és tinédzser korban nemcsak a fizikai fejlődés, hanem a szocializálódás egyik fontos eszköze is, egyedülálló módja a társakkal való interakciónak. A kicsik ilyenkor még nem a kommunikáción keresztül ismerik meg a világot. Ők inkább játszanak és azt nagyon komolyan veszik. A gyerek bicikli páratlan módon segít nekik ebben.

Minél fiatalabb a lurkó, annál könnyebb a kerékpár. A növekedéssel egyidejűleg a bringának is nagyobbá, szebbé és gyorsabbá kell válnia. A gyerek bicikli kiválasztásnál számos tényezőt kell figyelembe venni, az életkorát, fizikai jellemzőit, állóképességét, ízlését, a várható felhasználási időtartamot, az eszköz kialakítását stb.

Kínálatunkban a 10″ kerék átmérőjű futóbicikliktől kezdve, a tizenéveseknek szánt strapabíró 26″ modellekig megtalálhatja a megfelelő gyerek biciklit, amivel garantáltan örömöt szerezhet a csemetéjének és még a fizikai állapotát is javíthatja. Áruházunk választéka minden ízlésnek, költségvetésnek és életkornak kínál megfelelő opciót.

Címkék:  ,