Variálható elemes kerítés

Manapság rendkívül sok megoldást találhat, amennyiben hatékony védelmi rendszerrel szeretné ellátni az otthonát. Az elemes rendszerek számos előnnyel rendelkeznek.

Mivel rendkívül könnyen telepíthetőek, így nincs szükség ideiglenes kerítés felállítására. Az idő sok esetben rendkívül fontos tényező, így számunkra elsődleges szempont a gyorsaság. Mivel a kerítés felépítése csak minimális föld- és alapozási munkát igényel, így egyetlen nap alatt 20-25 méteres kiterjedésben elvégezhető az adott területen.

Ugyanakkor, azért is érdemes az elemes rendszer mellett dönteni, mert ezek a modellek csak minimális helyet foglalnak el a telken és rendkívül jól idomulnak a különböző terepviszonyokhoz.

Az általunk gyártott kerítés modellek rendkívül tartósak, ami a gondosan kiválogatott, magas minőségű alapanyagoknak köszönhető. A betonelemek kivétel nélkül modern technológiával készülnek, így a felületük teljesen sima, szinte pórusmentes. A másik oldaluk betonfelület, ami esztétikai okok miatt összesimítható, kezelhető a beépítést követően.