Jó ha tudja ezeket a bankkártya használatról

Gránit Bank

A Gránit banknál számtalan bankkártya és számlacsomag közül válogathat az ember. Sokak nagy örömére a munkatársak is rendelkezésre állnak és mindenben segítenek. A bankkártya használatról több információt is összeszedett a Gránit Bank. Ezeket a granitbank.hu oldalon lehet elolvasni.

Itt többek között a GRÁNIT MOST bankkártyáról is informálódhatunk. Milyen pozitívumokkal rendelkezik ez? Az biztosan egy előny, hogy a Gránit Központi Fiókjában vagy épp a WestEnd Ügyfélközpontban történő számlanyitáskor azonnal átvehető.

Ez nem egy névre szóló kártya. Az internetes számlanyitásnál azonnal történik a postázás. Ennek köszönhetően az igénylés után maximum 2 napon belül kapja meg a levelezési címére a tulajdonos. Az első évben ingyenes a Bajnok Plusz, a Bajnok, a Sztár, és a Digitális számlacsomagoknál is adott ez.

Ha a Basic számlacsomagról van szó, akkor mindenképp jó az, hogy ez minden egyes évben ingyenes. A biztonságos kártyahasználat is adott, hiszen a beépített chipről gondoskodik a bank. A modernséget igazolja, hogy úgy digitalizálható a GRÁNIT eBank alkalmazásban, mint bármely más bankkártya.

Annyit még tudni kell róla, hogy nem egy dombornyomott kártya. Megkönnyíti a mindennapokat az is, hogy ezzel másodpercek alatt lehet fizetni a PayPass termináloknál. A MOST bankkártyát csak a számlanyitáskor igényelheti főkártyának a kliens.

A használat során ugyanazokat a széleskörű lehetőségeket biztosítja a birtokosának, mint egy nem dombornyomott Standard MasterCard kártya. A Gránit banknál sokan kérik még a COOP kártyát. Ez lehet dombor- és nem dombornyomott MasterCard PayPass bankkártya. Mire is jó ez? Nos, a Coop Klub Törzsvásárlói pontgyűjtésére maximálisan alkalmas.

Ezért is igénylik ezt olyan sokan. Nagy előnye, hogy komfortosan alkalmazható épp úgy belföldi, mint külföldi vásárlásokkor, készpénz-felvételhez és internetes vásárláshoz is a MasterCard emblémával ellátott elfogadóhelyeken.

Jó oldala még az, hogy ez egyszerre bankkártya és Coop Klub törzsvásárlói pontgyűjtő kártya. Nem mellesleg elérhetővé teszi a Coop Klub törzsvásárlói program kedvezményeit, és könnyedén be lehet váltani a már begyűjtött pontokat. A beépített chipnek hála, a kártyát mindig biztonságosan lehet használni.

Címkék: