A játékfüggőség addiktívebb mint a drog?

A ferlespeter.hu oldalon több információt is olvashat

A ferlespeter.hu oldalon több információt is olvashat

Manapság számtalan addiktív időtöltés, tevékenység áll az ember rendelkezésére. Kétségtelen, hogy a mai napig a drog, az alkohol és a szerencsejáték a legveszélyesebbek közé tartozik. Azok, akik ezek egyikétől szenvednek, bátran látogassanak el a ferlespeter.hu oldalra, ahol biztos választ kaphatnak.

Ferles Péter egy fiatal pszichológus, aki eltökélt ambícióval lát neki minden esetnek, hiszen a végső célja a segítségnyújtás és a gyógyulás. Minden téren páciensorientáltság jellemzi a munkáját, ezért itt egyetlen beteg sem fog csalódni a végeredményben. A drog és az alkohol függőség mellett, a nagyon addiktív szerencsejátékra is gyógymódot próbál találni.

Természetesen ehhez az is kell, hogy a beteg minden kezelésen maximálisan részt vesz. Akit igazán érdekel a gyógyulás vagy legalább csak kíváncsi arra, hogy milyen érzés a gyógyulás útjára való lépes, az nyugodtan látogasson el a ferlespeter.hu weboldalra, ahol biztos válaszokat találhat. A szakértő már több száz embernek segíteni tudott ilyen esetekben is.