Kategória Webáruház

Puha amigurumi fonal játékokhoz

amigurumi fonal

Az amigurumi egy japán technika, maga a szó horgolt vagy kötött játékot jelent. Barátságos arcukkal minden gyerek kicsiny kedvence lehet, igazi újdonság a sok plüssfigura között. Az amigurumi fonal alkalmazása sokoldalú, de elsősorban ezeknek a játékoknak az alapanyagát képezi.

Meghatározott sorrendben kell a szemeket megfonni vagy kötni ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Ha már elsajátította ezt a csodás technikát, akkor javasolt beszerezni a széles amigurumi fonal választékunkból azokat a változatokat és színeket, amelyekkel dolgozni szeretne.

Olvasd Tovább

Mágnessel ellátott autós töltők

Praktikus autós töltő

Az okostelefonok már az életünk részét képezik. Ezek azonban rengeteg tartozéknak és kütyünek a kifejlesztését vonták magukkal. Ilyenek például az autós töltők, amelyek rendkívül praktikusnak számítanak.

Általában mindenki odateszi tölteni a telefonját lefekvés előtt, hogy reggelre 100%-al kezdődjön a nap, de előfordul, hogy erről megfeledkezünk. Ebben az esetben még mindig van rá esély, hogy némi energiát szuszakoljunk a telefonba vezetés közben az autós töltők segítségével.

Olvasd Tovább