Sokat nyújt a fogfehérítő paszta

Gyakran találhatjuk magunkat szemben azzal a problémával, hogy hiába mossuk a fogainkat rendszeresen, azok mégis lassan, de biztosan elszíneződnek. Ennek általában az oka, hogy bizonyos ételek, italok, amilyen a kávé, tea vagy éppen az alkohol, vörös hús, megtapad a parányi pórusokban. Tehetünk ellene? Szerencsére a fogfehérítő paszta alkalmas a rágóeszközök eredeti fehérségének visszaállítására.

Az EU-s CPNP regisztrációval ellátott termék, kiegészítve remineralizáló géllel, együtt fejtik ki a fehérítő hatását. A kivételes összetevők visszaadják a tökéletes kinézetet. A fogfehérítő paszta alkalmazása egyszerű és gyors. Már az első kezelést követően látható az eredmény.

Az ár-érték arány is megfelelő. Érdemes még ennél is többet megtudni a brightwhite.hu oldalon. Hasznos tanácsok, részletes leírások találhatóak itt és a fogfehérítő paszta is megrendelhető. Vessünk véget a kellemetlen helyzetnek és merjünk ismét önfeledten mosolyogni! Élvezzük ki a fogfehérítő paszta előnyeit és nyerjük vissza általa a magabiztosságunkat!

Print Friendly, PDF & Email