Népszerű a kombi kiságy a szülők körében

Kombi kiságy

Az első gyereküket váró párok fokozottan izgulnak, és minden beszeretnének szerezni, amiről úgy gondolják hasznos lehet a kicsi megszületését követően. A játékok, kiegészítők mellett, nagy kihívást jelent a megfelelő bútordarabok megvásárlása is.

Napjainkban közkedvelt a kombi kiságy, hiszen praktikus kialakításának köszönhetően, kis helyen tárolhatóak a kellékek, ruhadarabok. A kombi kiságy, mint ahogyan az elnevezése is sugallja, egy komplex kialakítású babaágy, az egyik részén pelenkázó komóddal ellátva. Többen úgy gondolják, hogy az utóbbi funkcióra nincs is szükség, kevés ideig használható. Holott az első időszak alatt bizony nagyon fontos a kényelmes, komfortos feltétel a pelenkázáshoz. A kombi kiságy nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy a különböző dolgok elrejtésre kerüljenek.

Például, ha vendégek érkeznek a tágas fiókok pillanatokon belül elnyelik a pelenkák sokaságát, vagy éppen a popsitörlőket, a rengeteg cuki ruhákról már nem is beszélve. A kombi kiságy remekül behelyezhető a szülői hálóba, ahol ezáltal minden kéznél lehet.

Print Friendly, PDF & Email