Hitachi láncfűrész, a favágás mestere

Egyre jobban közeledik a tél. Még néhány hét és a meleg idő elkezd alábbhagyni, majd fokozatosan hűlni. Hamarosan már deres reggelekre ébredhetünk, ami jelzés, hogy bizony kapcsoljuk be a fűtést. Érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni a tüzelőanyag beszerzését és előkészítését, de amennyiben így teszünk, a Hitachi láncfűrész mindenben a hasznunkra lesz.

Csak egy mozdulat a begyújtása és máris darabolhatjuk vele a több méter hosszú farönköket. Elsőre nem is gondolnánk, hogy mennyire sokoldalú egy ilyen szerkezet. Elektromos és benzinmotoros kivitelben egyaránt kapható a Hitachi láncfűrész. Barkácsoláskor is megállja a helyét, de a kerti munkákban ugyanúgy hasznos segítőtárs.

Természetesen olykor megesik, hogy valamelyik alkatrész a fokozott terhelés miatt megadja magát, de ezek a kiegészítők gyorsan cserélhetőek és minden mehet tovább a maga útján. A Hitachi láncfűrész erejéhez nem fér kétség, amit tapasztalni is fogunk. Ismerjük meg közelebbről a benne rejtőző képességeket és azoknak pozitívumát fordítsuk az előnyünkre.

Print Friendly, PDF & Email