Egyre felkapottabb a beépíthető mosdó

Ha a fürdőszoba korszerűsítésére kerül sor, akkor a lakástulajdonosok nagy örömmel veszik észre, hogy a mosdókat tekintve igazán nagy a felhozatal, ezért problémák nélkül megtalálható a tökéletes darab. Manapság a beépíthető mosdó sokaknál a befutó. Ennek az egyik nagy pozitívuma, hogy nem szükséges felfúrni a falra, ezért a nagyobb munkálatok elkerülhetőek.

Ahogy ennek a nevében is benne van, közvetlenül a bútorra lehet rátenni. Persze annak érdekében, hogy a beépíthető mosdó stabil legyen és a víz útja is maximálisan el legyen zárva, szükséges szilikonnal kihúzni a fal mellett. A beépíthető mosdó fajtát nem szabad összekeverni a pultra tehető modellel. Ezeknél a kellékeknél az alsó rész nem csiszolt.

Ha valaki ilyen típust választott, de mégis a pultra szeretne tenné, tudnia kell, hogy szélesebb szilikon csíkra lesz szükség, mintha egy kimondottan pultra tehető mosdótál mellett döntött volna. A beépíthető mosdó változatok legelterjedtebb változata a félig beszerelhető, amelyik legtöbbször szárnyas kivitelű. Ez nem csupán szépen néz ki, de igazán praktikus is.

Print Friendly, PDF & Email