infraszaunaCímkék

Melyik infraszauna a jobb?

infraszauna

Szerencsés korban élünk, hiszen a piac bővelkedik az árukínálatban, így mindenki megtalálja az igényeit leginkább kielégítő darabokat bármilyen árucikkről legyen is szó. Ez alól természetesen az infraszauna sem kivétel.

Most tekintsünk el attól, hogy rengetegféle méretben, színben, anyagból elérhető a termék és foglalkozzunk csak a működésével! Ehhez pedig meg kell vizsgálnunk a címben is feltett kérdést, hogy a karbon sugárzós vagy a full spektrumú lámpával felszerelt a jobb.

Olvasd Tovább

Az infraszauna megdolgoztatja a testet

Gyakran megesik, hogy egy wellness központ meglátogatása során, a vendégek nem megfelelően használják a szaunát. A test hőjének megemelése nem csupán arra szolgál, hogy felmelegedjen tőle, hanem konkrét élettani hatással szolgál az infraszauna. A test olyan melegnek van kitéve, amire szinte azonnal reagálni kényszerül.

Ezt érzékelve a véredények kitágulnak, a szív gyorsabban kezd verni és a szervezet izzadással próbálja lehűteni önmagát. Tudni való, hogy a test hosszabb ideig bírja elviselni a nagy hideget, mint a meleget. Ugyanis kevés eszköz van a magas hőmérséklet csökkentésére, mint a hő emelésére a hideg környezetben.

Olvasd Tovább