Bilibo, a kreatív játékszer

Amennyiben olyan mozgás- és egyensúlyfejlesztő játékot keres, ami sok-sok mókát és kacagást csempész a gyermekek mindennapjaiba, akkor már csak karnyújtásnyira van attól, hogy a birtokába kerüljön. A Bilibo egy remek találmány, amin hintázni, pörögni és ringatózni is lehet, de a kicsik képzeletére van bízva, hogy még milyen aktív tevékenységekre lehet használni.

Ennek a kiváló játéknak a rendszeres használata rengeteg pozitívumot rejt magában, de mind közül talán a koordinációs képesség és az egyensúlyérzék javulását lehetne kiemelni. A Bilibo nem hétköznapi játékszer, hanem olyan eszköz, ami rendkívül pozitív hatással van a gyermekek fejlődésére.

Mivel folyamatosan arra inspirálja őket, hogy mozogjanak, ezért nagymértékben erősíti az izomzatukat és persze azt is érdemes megemlíteni, hogy a kreativitásuk gyarapodásában is jelentős szerepet játszik. Ha megfigyel egy olyan gyerkőcöt, aki a Bilboval foglalatoskodik, akkor láthatja, hogy mennyi örömet és vidámságot nyújt számára ez a rendkívül különleges eszköz.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék:  ,